ketvirtadienis, gegužės 19

Kodėl gerai turėti parduotuvės nuolaidų kortelę?

Nieko nėra geriau negu Boots kortelė. Už kiekvieną išleistą svarą gauni keturis taškus, kurie atitinka 4 pensus. Be to, Boots kartas nuo karto paštu atsiunčia visokiausių pasiūlymų ir nuolaidų kuponų. Mano mėgstamiausi yra kuponai, kurie padvigubina gaunamus taškus - 8 taškai už kiekvieną išleistą svarą.

Atrodo, kas čia tokio ypatingo? Juk reikia išleisti virš 12 svarų, kad surinktum 100 taškų (1 svarą). Tačiau viskas yra šiek tiek kitaip, jeigu ko nors iš Anglijos prireikia kažkam iš šeimos narių! Tada savo pinigų leisti nereikia, o taškai vis kaupiasi ir kaupiasi...

Štai prieš pora mėnesių mamai nupirkau du plaukų tiesintuvus, kurių dėka mano kortelėje susikaupė apie 900 taškų (£9). Lietuviškais pinigais tai yra beveik 40 Lt!!! Nemažai.

Šiandien prisiminiau, kad vis dar turiu apie 400 taškų ir man kaip tik namuose jau beveik nebeliko nei dušo želės, nei plaukų kondicionieriaus, nei dantų pastos... ;D O Artimiausia Boots parduotuvė 5 minučių atstumu...


Štai ką nusipirkau:


Dvi pakuotės Boots Essentials dantų pastos. Niekada nebandžiau, pasiėmiau tik todėl, kad ji labai pigi. Aš juk studentė.
Aquafresh dantų pasta.
Visoms dantų pastoms Boots dabar yra 3 už 2 kainą.

Boots Therapy drėkinanti ir maitinamoji dužo želės.
Boots Ingredients plaukų kondicionierius.

Šiandien tiek.

1 komentaras:

Jurginas rašė...

Visiskai sutinku! Daug sykiu sakiau draugam, kad lojalumo programa verta rinktis nes ilgojoje perspektyvoje visvien islosi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...