šeštadienis, birželio 11

Geriausias rankų kremas?

Nusprendžiau greitai parašyti, kokie rankų kremai, mano nuomone, yra geriausi.


Neutrogena koncentruotas rankų kremas.


Ką rašo ant pakuotės?
Greitas ir ilgai trunkantis poveikis net ir pačioms šiurkščiausioms rankoms. Vos lašelis šio glicerinu praturtinto kremo iš karto atgaivina bei apsaugo sausą ir sutrūkinėjusią rankų odą. Net ir atšiauriausiomis sąlygomis kremas rankas padaro pastebimai švelnesnes ir glotnesnes.

Ar tiesa?
TAIP TAIP ir dar kartą TAIP! Žiemos mėnesiais mano rankos visada tampa šiurkščios. Net jeigu visą laiką išėjusi į lauką mūviu pirštines. Ilgą laiką nežinojau, kaip gelbėtis. Išbandžiau daugybę kremų, tačiau nė vienas jų nesudrėkindavo ir neapsaugodavo rankų nuo darganoto oro. Tai tęsėsi tol, kol nesuradau šio kremo.
Kremas gana riebus, todėl juo geriausia išsitepti rankas vakare prieš einant miegoti. Nubudus ryte bus galima džiaugtis daug lygesne ir švelnesne oda.

Soap&Glory rankų 'maistas'.


Ką rašo ant pakuotės?
Nelipnus rankų kremas su taukmedžio sviestu, makadamijos aliejumi ir zefyrais.

Ar tiesa?
Na, zefyrų sudėtyje tikriausiai nėra, tačiau kremas iš tiesų yra labai lengvas ir nelipnus. Rankų odą sudrėkina labai gerai. Tinka naudoti ant sveikų rankų, kai tiesiog norisi jas turėti švelnias ir lygias. Be to, kvapas LABAI primena Chanel Mademoiselle kvepalus.

Komentarų nėra:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...