antradienis, birželio 7

£1 kosmetika

Taigi, tęsiu £1 kosmetikos temą...
Viename senesnių savo įrašų kalbėjau apie MUA kosmetiką, kur viskas kainuoja £1. Prieš maždaug pora savaičių įsigijau MUA juodą skystą akių apvadą (skamba idiotiškai, bet nežinau, kaip kitais išversti eye liner). Buvau labai nustebinta jo kokybės. Nesitikėjau, kad toks pigus daiktas galėtų taip ilgai išsilaikyti ant akių visiškai neapsitrynęs ir nenutrupėjęs. Pigmentacija taip pat nenuvylė, nors manau, jog brangesnių prekinių ženklų produktai būtų šiek tiek 'labiau' juodi.


Prieš keletą dienų nusprendžiau savo MUA kosmetikos kolekciją papildyti dar dviem jų gaminiais: aukso spalvos skystu akių apvadu ir juodu blakstienų tušu.

Apie akių apvadą galiu pasakyti tiek - NUOSTABU! Pigmentacija neįtikėtina, spalva labai graži, užteptas greitai išdžiūsta ir nenusitrina visą dieną.

Vienintelis minusas, kurį taikyčiau abiems akių apvadams yra dėl teptuko. Tačiau tai nėra didelė problema, nes vis tiek jo nenaudoju. Ne naujiena, jog dauguma teptukų, kurie parduodami su kosmetika, nėra pačios geriausios kokybės ir neduoda tokių pat rezultatų kaip, tarkim, atskirai parduodami kosmetiniai teptukai.

Blakstienų tušas nepadarė didelio įspūdžio. Žinojau, kad nebuvo verta tikėtis kažko įspūdingo, todėl didelių vilčių į jį ir nedėjau. Nusipirkau tik iš smalsumo.
Tušas nesuteikia blakstienos nei ilgio, nei apimties; tik padaro jas tamsesnes. Nepasakyčiau, jog jis blogas - blakstienos lieka nesulipę ir be gumulėlių. Manau, jog jis puikiai tiks tada, kai norėsis atrodyti tiesiog natūraliai.


Dar vienas įdomus dalykėlis yra CoverGirl skystas makiažo pagrindas, kurį pirkau... Poundland'e! Negalėjau patikėti savo akimis, kai pamačiau. Žinau, jog Poundland'e neretai galima pigiai įsigyti žinomų firmų kosmetikos ir kitų grožio produktų, tačiau niekada nesitikėjau ten pamatyti CoverGirl...


Pudra tepasi labai lengvai ir gerai padengia odą. Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka yra eukalipto kvapas. Jis tiesiog yra šiek tiek per stiprus. Žymiai maloniau, kai makiažo pagrindas kvepia kaip nors gaiviai, arba apskritai neturi jokio kvapo.

Šiandien tiek.

Dovilė x

Komentarų nėra:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...