antradienis, gruodžio 13

John Frieda plaukus šviesinantis purškalas

Kaip jau esu minėjusi, prieš kurį laiką stipriai šviesinau plaukus, todėl mano dėmesį parduotuvėse ėmė traukti visokiausi produktai šviesių plaukų priežiūrai. John Frieda Sheer Blonde plaukus šviesinantis purškalas buvo vienas tokių produktų, kuris žada palaipsniui, po 3-5 kartų, keletu tonų pašviesinti plaukus arba ataugančias šaknis; arba paryškinti sruogeles.


Į purškalo sudėti įeina ramunėlių ir citrinų ekstraktai, kurie, kaip žinoma, tikrai gali pašviesinti plaukų spalvą. Tačiau mano nuomone, sudedamoji dalis, kuri turėtų būti atsakinga už plaukų šviesėjimą yra vandenilio peroksidas. Užpurškus produktą ant plaukų jį reikia gerai paskirstyti plaukus iššukuojant ir išdžiovinti džiovintu. Ant pakuotės rašoma, jog šis purškalas taip pat veikia kaip ir apsauginė priemonė nuo karščio, tačiau man tai kažkaip nesiderina su sudėtyje esančiu vandenilio peroksidu.


Neslėpsiu, vienintelė priežastis, kodėl pirkau šį produktą buvo tik ta, jog jo kaina buvo sumažinta nuo £7 iki £1,25. Pagalvojau, jog tai bus puiki proga išbandyti kažką naujo, ir jeigu produktas patiks ir padarys tai, kas žadama ant pakuotės, kitą kartą galėsiu nesigailėdama sumokėti pilną kainą.

Deja, teko nusivilti. Nepastebėjau jokių pokyčių savo plaukų spalvoje - jie visiškai nepašviesėjo. Be to, panaudojus šį produktą plaukai jaučiasi šiek tiek sausesni. Džiaugiuosi, jog sumokėjau nedaug ir antrą kartą tikrai nepirksiu.

O jūs esate bandę ką nors panašaus? Kokie įspūdžiai?

3 komentarai:

Zivile rašė...

man nuo pirmo karto matesi didelis skirtumas! super produktas

Indre rašė...

Juk cia naturalioms blondinems skirtas produktas, as pamenu Lietuvoj Droge buvo panasus dalykas is Henna kompanijos, bet jo kaina buvo pakankamai didele (apie 40lt). As si produkta tiesiog dievinu. Esu naturali ir pakankamai sviesi blondine, vasaros metu plaukai nuo saules issvieseja, bet ziema tampa tokie tamsus ir neaiskios spalvos, todel sis purskalas (purskiklis?) mano issigelbejimas :) As visada jo turiu ir visada zvalgausi ar nera kokiu nuolaidu :)

Grožio prekės rašė...

Šviesintus plaukus itin nelengva prisižiūrėti. Turiu tokios patirties, priemonių pilna lentyna. Kogero pagrindinė problema, kaip atgaivinti šviesintų plaukų galus. Tam atradau arganų aliejuką, šampūną su arganu, kondicionierių. Plaukams tai tikrai labai patinka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...