šeštadienis, spalio 27

Naujas įrašas

"Reikia atnaujinti blog'ą. Reikia atnaujinti blog'ą. Reikia parašyti ką nors naujo."

Tokios mintys sukosi mano galvoje pastaruosius keletą mėnesių. Iš pradžių norėjau padaryti tik trumpą pertrauką nuo rašymo, bet viskas baigėsi tuo, jog blog'as liko apleistas ir neatnaujintas ištisus 4 mėnesius. Yra keletas priežasčių, kodėl taip nutiko.

1. Vos tik pasibaigus mokslo metams, pradėjau beveik kiekvieną dieną dirbti, o laisvadieniais sėdėti priešais kompiuterio ekraną ir rašyti nebuvo jokio noro. Norėjosi tik ilsėtis ir nieko neveikti.

2. Praėjus maždaug pusantro mėnesio po mokslų baigimo persikrausčiau į Londoną. Prisidėjo daugybė rūpesčių susijusių su būsto registravimu, visokių niekučių namams pirkimu ir panašiai. Reikėjo priprasti prie naujos gyvenamos vietos ir aplinkos, kas vėl baigėsi tuo, jog noro atnaujinti blog'ą tiesiog nebuvo. Be viso šito, visą vasarą tik dirbau ir, galima sakyti, tiesiog neturėjau gyvenimo. Darbas suvalgė visą laisvalaikį.

3. Prieš maždaug tris savaites prasidėjo mokslo metai. Studijuoju magistrą ir krūvis tiesiog nesuvokiamas - kiekvieną savaitę reikia pasiruošti mažiausiai dvejoms grupinėms prezentacijoms, skaityti ilgus tekstus vadovėliuose, mokslinius straipsnius ir atrasti laiko ieškotis medžiagos ir rašyti kursinius darbus. Su bakalauro studijomis neina net lyginti.


***

Šiandien nusprendžiau, jog laikas taisyti padėti ir pradėti vėl rašyti. Nežinau, kaip dažnai pavyks tai daryti, bet stengiuosi blog'o vėl neapleisti ir atnaujinti bent pora kartų per savaitę. Turiu galvoje sumąsčiusi keletą įrašų, todėl tai padaryti neturėtų būti labai sunku.


Dovilė.

Komentarų nėra:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...