penktadienis, rugpjūčio 5

Nagų priežūros produktai, kurie mane nuvylė

Noriu parašyti apie keletą nagų priežiūros produktų, kuriais nusivyliau.



Nail System nagų lako valiklis su mikrogranulėmis

Ką rašo ant pakuotės:
Efektyvi priemonė spalvotam lakui ir lakui su blizgučiais nuvalyti.
Puikiai tinka natūraliems bei priaugintiems nagams. Skirtingai nuo skysto valiklio nenuteka, giliai nesiskverbia į nagą ir nepažeidžia jo struktūros, neskleidžia stipraus kvapo.

Šį valiklį pirkau tik iš smalsumo, nes dar nebuvau tokio nei bandžiusi, nei mačiusi. Jis kainavo tik apie 1 Lt, todėl pamaniau, jog jeigu jis ir nebus labai geras, nebūsiu be reikalo išmetusi daug pinigų.
Pagal idėją, šis valiklis turėtų nesunkiai nuvalyti laką su blizgučiais, kas, patikėkit, yra labai sunku, tačiau net ir paprasto nagų lako jis nenuvalo iš pirmo karto. Tikrai nepavadinčiau šios priemonės efektyvia.


BUK nagų lako džioviklis-aliejukas


Ką rašo ant pakuotės:
Ši priemonė sukurta skubančioms ir kiekvieną akimirką branginančioms moterims. Naudojant nagų lako džioviklį-aliejuką jūsų lakas išdžius akimirksniu, o odelės bus sudrėkintos. Sėl sudėtyje esančio specialaus medžiagų junginio, džioviklis suteikia lakui blizgesį ir patvarumą.

Nusipirkusį šį produktą iš karto norėjau pažiūrėti, kaip jis tepasi ant nagų. Kai pabandžiau užtepti jį ant nago pamačiau, jog teptuko šereliai sulipę ir per daug kieti. Dėl šios priežasties šia priemonė niekaip nepavyktų gražiai padengti dar drėgno nagų lako ir taip pagreitinti jo džiuvimo, nes per kietas teptukas ir dėl neaiškios priežasties sulipę jo šereliai paliktų žymes ant nagų. Tai reiškia, jog vis tiek reikėtų laukti, kol lakas bus beveik išdžiuvęs, tačiau tada juk nėra jokio reikalo dar tepti džioviklį.


Nuotraukoje nelabai matosi, tačiau realybėje šereliai visą laiką yra sulipę kartu.

Kaip nagų lako džioviklis ši priemonė bent jau man pasirodė visiškai bevertė. Lakas džiuvo lygiai tiek pat laiko, kiek būtų džiuvęs netepus nieko. Galbūt šis produktas tiktų tik kaip aliejukas nagų odelėms minkštinti, bet tik ne nagų lako džiuvimui pagreitinti.

Šiandien tiek.

Dovilė.

Komentarų nėra:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...