trečiadienis, rugpjūčio 31

Ryškiaspalviai skaistalai

Internete galima nesunkiai rasti be galo daug informacijos, kaip išsirinkti sau tinkamo atspalvio skaistalus. Tačiau nebūtina visada paisyti taisyklių. Šiandien nusprendžiau parašyti, kaip skaistalų pagalba galima pagyvinti net ir pilkiausiai atrodančią odą.


Raudonos spalvos skaistalai atrodo labai gąsdinančiai, tačiau saikingai juos naudojant galima suteikti odai jaunatviško švytėjimo. Ypač tinka naudoti vyresnėms moterims, nes raudona spalva imituoja natūralų veido raudonį, kuris bėgant metams silpsta.

Ryškiai rožinių skaislų taip pat neverta bijoti. Ši spalva tinka bet kokios spalvos odai ir ją pagyvina. Tik nereikia persistengti, nes kitaip skruostai atrodys kaip lėlės Barbės!

Oranžinės spalvos skaistalai puikiai tiks po audringų vakarėlių, kai veidas atrodo ypač pavargęs. Nesvarbu, kokia pilka atrodys oda, oranžiniai pigmentai tai paslėps ir oda iš karto atrodys atsigavusi.

Bronzinę pudrą taip pat galima naudoti kaip skaistalus. Ypač tą, kurioje yra blizgesio. Skruostai (ypatingai nuotraukose) atrodys realistiškai ir nebus plokšti.


Šiandien tiek.

Dovilė.

Paremta informacija iš Look.co.uk.

Komentarų nėra:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...